Om Sandeportalen

Nå skjer det i Sande!

Velkommen! Sandeportalen er nå godt etablert som Sandes informasjonskanal nr 1. Her finner du det du leter etter, enten du trenger RFD åpningstider for søppeltømming i Sande eller leter etter en god klesforretning. I september 2012 var portalen også klar med "Hva Skjer?" - en aktivitetskalender hvor du kan få med deg stort sett det meste som skal skje i Sande.

Sandeportalen har blitt et naturlig valg for både fastboende og besøkende til Sande og opplever rekordhøy rangering i søkemotorer.

sande sentrum2Lavterskeltilbud til bedrifter, lag og foreninger

Vi ønsker å vise frem alt som skjer i Sande samt alt man trenger å vite. Det kan være erfaringer lesere deler om en bedrift eller oppføring, åpningstider, kontaktinformasjon, kulturkalender og lignende.

Det har lenge vært en utfordring å finne frem i Sande. Stor handelslekkasje har vært resultatet. Gjennom Sandeportalen samler vi alt på ett sted. Ved at du faktisk finner, for eksempel, håndverkeren her i Sande slipper du å gå ut av kommunen, men støtter opp om det lokale næringslivet samtidig som at du får en kortere reiseavstand til tilbyderen.

sandesenteretFlere deltagere

Selv om alle aktive bedrifter, foreninger og lag i Sande er representert i portalen ønsker vi oss at enda flere bedrifter kommer sterkere og tydeligere inn i portalen.

Vi har lenge hatt en tanke om dette. Nemlig behovet for et sted hvor alle som driver med en eller annen form for virksomhet i Sande enkelt kan kommunisere dette ut til befolkningen - Ikke bare i Sande, men til alle som kan ha interesse av virksomheten.

Det er lange dager og sene kvelder som ligger bak hva vi nå ser - og mer skal komme. Hva skal komme? Det er mest opp til tilbakemeldinger fra deg og andre brukere. Hva er nyttig for virksomheter, lag og foreninger i Sande?

Vi ønsker oss alle lykke til videre og en fin opplevelse i Sande.

Med vennlig hilsen
Espen Edvardsen
edMedia
Mob: 911 48 993

 

Kontakt Sandeportalen.no

EDMedia
Gallebergveien 132
3070 Sande

Mobil: 911 48 993

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.