Sande Næringsråd

Det er etablert et eget næringsråd for Sande i Vestfold.

Næringsrådet ble stiftet i juni 2013. Sande Næringsråd er en nøytral og upolitisk organisasjon som samler alle gode krefter i arbeidet med å utvikle eksisterende næringsliv, stimulere til etablering av nye virksomheter og tilrettelegge for innovasjon i Sande.

Sande i Sentrum

Sentrumsforeningen er en frittstående og selvstendig forening der medlemskap er åpent for enkeltbedrifter, foreninger, organisasjoner, institusjoner og Sande kommune.

Foreningen vil i første omgang konsentrere seg om området rundt torget og Revåveien, og vil være en interessegruppe for medlemmene. Fokus vil hovedsakelig være kunnskapsøkning i form av foredrag og kurstilbud.

Medlemmer som ønsker å delta betaler en kontingent som fastsettes etter årsmøtet, og skal dekke foreningens drift.

Sande i Sentrums formål er å markedsføre, vitalisere og utvikle Sande sentrum. Sentrumsforeningen skal samarbeide med næringsliv, gårdeiere og kommunene innenfor områdene

  • profilering og handelsaktiviteter
  • kulturaktiviteter og kulturelle opplevelser
  • sentrumsutvikling
  • estetiske verdier
  • tilgjengelighet for alle brukere

og andre aktiviteter som bidrar til å skape et attraktivt og levende kommunesentrum i Sande.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Bent Aaserud. Mob: 951 50 385, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trond Heieren. Mob: 913 98 647, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Line Stenbrenden. Mob: 994 38 270, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt Sandeportalen.no

EDMedia
Gallebergveien 132
3070 Sande

Mobil: 911 48 993

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.