Nefab med ny storsatsning

nefab02

– Skal fylle et tomrom i markedet

Det økende behovet for papp i små og mellomstore serier i emballasjebransjen, har fått Nefab Packaging Norway til å satse på produksjon av esker i egne lokaler.

Sandes sprekeste bedrift

Kåring av Sandes sprekeste bedrift

Invitasjon til MONTEBELLO-LØPET 28. SEPTEMBER 2013

Montebelloløpet er et skogsløp i Sande. Løypa går hovedsaklig på sti i kupert skogsterreng, men det er også noe grusvei. Den bedriften med flest deltakere får et trykk av Gunilla Holm Platou.

Eksemplarisk kundekveld

Smaksprøver over hele butikken, "goodiebag", Stratos-ku og Lars Erik Blokkhus.

Det var tydelig at Sandebefolkningen var godt informert. Da kundekvelden startet kl 17:00 var det kø ut til døra på Meny.

Ny portalutgave

Nå er hele portalen fullstendig ny! Sandeportalen har vært i drift i snart to år nå. Vi har blitt klokere og bedre og startet på den nye utgaven for omtrent et halvt år siden. Lurer du på hva som er nytt?

Snart to år!

Nå har Sandeportalen vært i drift i snart to år.

Vi vil gjerne takke alle som er med på prosjektet med hjelp samt bidrag i form av ekstra profilering.

Sandeportalen har fått en høy rangering i søkemotorer og en god status som senter for næringsvirksomhet i Sande kommune, og vi er overbevist om at en god profilering her er svært effektivt. Sandeportalen har tusenvis av visninger hver måned, og trenden er økende.

Sande Fritidsklubb

Med nytt skilt har Det Store Gule Huset blitt et godt synlig sted i Sande.

Huset rommer fritidsklubben og er et kultur- og aktivitetshus for barn og unge.

Godt besøkt på åpningsdagen

20. november åpnet dørene som annonsert hos den nye klesbutikken i Torggården.

Butikken opplevde et stort renn av positive kunder som var veldig fornøyde med at det har kommet enda et tilskudd til utvalget i Sande. Avas vil satse på salg av merkene Solid herreklær, Selected Femme dameklær, og Outfitters Nation gutteklær 10 - 18 år.

Mer informasjon om Avas DA klesbutikk finner du i lokalguiden for Sande.

Tv-aksjonen 2012

Slagordet for årets aksjon er STÅ OPP MOT URETT.

Pengene fra årets TV-aksjon skal brukes til å avdekke og stanse brudd på menneskerettigheter. Sammen med Amnesty bidrar du til rettferdighet for mennesker som er diskriminert, forfulgt og fengslet.

Kontakt Sandeportalen.no

EDMedia
Gallebergveien 132
3070 Sande

Mobil: 911 48 993

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.